+45 20 27 27 33 info@aquasafe.dk

AquaSafe Garden

Få en smuk grøn plæne og farverige blomster, der stråler af glæde med AquaSafe Garden, vores løsning til genanvendelse af regnvand til vanding af din have.

I Danmark regner det i gennemsnit 171 ud af årets 365 dage. Så genanvendelse af regnvand er en fordel både for miljøet og for din økonomi. Faktisk kan du spare op til 50% af dit vandforbrug om året, ved at benytte regnvand til de funktioner i din husstand, som ikke nødvendigvis kræver drikkevand.

Genanvendelse af regnvand har indtil nu været en overset kvalitetsressource. I modsætning til hvad man skulle tro, er regnvand faktisk betydeligt renere end hovedparten af det ferskvand, der findes i naturen. Ydermere er regnvandet gratis og det egner sig særdeles godt til f.eks. havevanding og bilvask.

Med AquaSafe Garden har du altid let adgang til gratis regnvand, når haven skal vandes eller bilen skal vaskes. Waterfix® tanken graves ned i din have til opsamling af regnvand. Dykpumpen garanterer, at vandet er omgående tilgængeligt, når du tænder for din vandingshane. Og med Gardena® systemsamlekit kan du let tilslutte din haveslange og starte din havevanding.

AquaSafe Garden er en diskret og effektiv løsning til genanvendelse til regnvand til havevanding i både stor og lille skala. Waterfix® tanken er gemt under jorden og eneste synlige modul er Gardena® systemsamlekittet, hvor du skal tilslutte til haveslange. Lettere bliver det ganske enkelt ikke at genanvende regnvandet til havevanding.