+45 20 27 27 33 info@aquasafe.dk

AquaSafe Besparelse

Ved genanvendelse af regnvand er der store penge at spare for en almindelig dansk familie. Op til 50% af det vand vi forbruger i husholdningen, kan erstattes af regnvand. Det gælder f.eks. det vand der bruges til toiletskyl og tøjvask, samt vanding af blomster og vask af bil.

Uanset hvilken AquaSafe løsning du vælger, er der flere faktorer at tage højde for, og de har alt sammen indflydelse på prisen. Nedenstående regnestykke for genanvendelse af regnvand er baseret på en AquaSafe Family løsning installeret i et nyt parcelhus hos en familie med 2 voksne og 2 børn. Beregningen er baseret på et gennemsnitligt forbrug.

Som skemaet viser er prisen på vand og ikke mindst vandafledning forskellig fra kommune til kommune. Vi anbefaler, at der foretages en konkret beregning på din specifikke husstand med udgangspunkt i de tal og priser, der gør sig gældende i din kommune. Således opnår du et meget nøjagtigt billede af hvad genanvendelse af regnvand vil betyde for vandbesparelsen og dermed økonomien i din husstand.

AquaSafe foretager et grundigt forarbejde for alle vores kunder. Hvis du er interesseret i at vide hvor meget du kan spare i din husstand ved at genanvende regnvand, så skriv til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med henblik på et møde.

AquaSafe_besparelse
Priserne er gældende for 2015 og hentet fra forsyningsselskabernes egne prislister, som er tilgængelige på deres hjemmeside.

* Beregningen er baseret på en familie med 2 voksne og 2 børn og det gennemsnitlige forbrug er hentet hos Bolius.

** Beregningen er baseret på en investering på kr. 60.000,- og en besparelse på 50% af det årlige vandforbrug i husstanden.