• Product Image

Tags: nøglering x mænd film, icosahedron smykker, lg stylus 3 sæt, ender 3 pro konvertere, luksus ur-pladsen, jack står ure, led lys, tv 100 50, kymco g5 forlygter, lg t600 tilfælde rotary.

Vi er professionelle Tablet, Mobiltelefon, Computer, Industrielle dele leverandør, velkommen til at kontakte os for gunstig engros-pris!

Beskrivelse:

* Kompatibel med: For

* Størrelse: inch

* Varen Tilstand: Brand New

* 100% Testet før Forsendelse

Tips: * Touch-Panel Digitizer: Hvis den øverste touch-panel eller glas top er revnet eller gået i stykker, men billedet under, det er fint,så behøver du kun Touch-Panel. * LCD Display Kun: Hvis billedet under glasset er i stykker, og tryk pancel er IKKE så behøver du kun en LCD-skærm

* Komplet Skærm med Touch Panel og LCD-skærm: Hvis den øverste touch-panel er brudt og lcd-billedet er enten sort flydende eller revnet du har brug for en komplet skærmen.

Advarsel: - Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse! - Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak!

Pakken indeholder:

1* Touch-Skærm Med Tips Forholdsregler:

1. Brasilien kunder: Hvis du vælger DHL, bedes du fortælle os dit cvr-nummer, som er DHL ' s krav, men vi vil følge dig til at udfylde en deklareret værdi, så fortvivl ikke. 2. Erklæring : Hvis du har et særligt krav på værdien erklæring, bedes du efterlade en besked til os.Hvis du ikke gør det, vil vi erklærer som standard.

3. Brugerdefineret Skat : S ellers er ikke ansvarlige for nogen import skat, skik skat eller brugerdefinerede forsinkelse.

Hvis du ikke er okay med at betale brugerdefinerede skat, hvis denne er desværre din pakke blive tilbageholdt af toldmyndighederne, skal du ikke placere en ordre.

4 .Kurer fjernbetjening gebyr Problem: Når du vælger hurtig levering såsom: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., indtast venligst din egen kurer firma ' s hjemmeside for at bekræfte det, hvis din adresse i fjerntliggende områder, der er udpeget kurer firma, er du nødt til at betale en ekstra afgift, eller vi vil vælge en billigere måde skib til dig, fordi shipping gebyr du har betalt er ikke inkluderet van nelle opladet.Forstå venligst, at denne situation especial .

Vi holder dine behov

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Aquasafe.dk behandles af Alipay.

Forsendelse

* For multi-item-ordrer, kan du IKKE sende betaling, indtil du har vundet alle de elementer, du ønsker at kombinere.

* Vi vil forberede og arrangere forsendelsen efter modtagelsen af din betaling.Alle varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage, undtagen i Kinesiske helligdage.

Kombineret Forsendelse

For multi-item-ordrer, kan du IKKE sende betaling, indtil du har vundet alle de elementer, du ønsker at kombinere.

Håndtering & Shipping Time

Behandling Tid: 1 dage

Leveringstid: 10-3 0 arbejdsdage

Vi står bag alle vores produkter med et 30-dages-penge-tilbage garanti.Hvis du modtager en vare, der ikke er i den stand som beskrevet, vi vil straks give dig en tilbagebetaling eller erstatning, Hvis din vare ikke passer, eller du ikke ønsker den, kan du returnere det til en tilbagebetaling (minus fragt).For retur forsendelsen, bedes du kontakte os via Aquasafe.dk med at levere varen-nummer og årsag til returnering (acceptabel Forrentning på op til 15 dage efter du modtager varen.Tilbagebetaling vil blive udstedt inden for 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af returvaren.

Kontakt os venligst (Aquasafe.dk Beskeder foretrukne) og give os mulighed for at gøre det rigtige, hvis du har spørgsmål til din ordre.

Vi besvarer alle henvendelser ved afslutningen af den næste arbejdsdag.Alle detaljerne af vores retningslinjer for returnering er inkluderet i prisen på hvert produkt detalje side.

Garanti

Vi står bag alle vores produkter med en 30-dages pengene-tilbage-eller bytte garanti.

Bemærk test, før fastsættelse og ikke fjerne mark-og dobbelt-sidet klæbende, før du bekræfte, at produktet ikke har noget problem.Køber en gang fjern det mærke, vi ikke tilbyder nogen garanti.

* Hvis du modtager en vare, der ikke er i den stand som beskrevet(undtagen kompatibel element), vi vil straks give dig en tilbagebetaling eller erstatning(Virkelige billede og andre beviser, som skal være givet).

* Hvis din vare ikke passer, eller du ikke ønsker den, kan du returnere det til en tilbagebetaling(minus fragt).

* For retur forsendelsen, bedes du kontakte os, at levere den vare, antal og årsag til returnering(acceptabel Forrentning på op til 15 dage efter du modtager varen).

* Hvis elementet er din prossession mere end 7 dage, anses anvendes /second-hand, vil vi Kun tilbyde udskiftning af tjenesten, efter at vi får din vare, der skal returneres .

Kompatible Mærker Universal
Produkt Type Tabletten Touch-Panel
Skærm Størrelse 12 Tommer
Model-Nummer 260*200
Mærke osatych
Skærm Type Modstand Skærm

Skriv en anmeldelse

Note: HTML is not translated!
    Bad             Good

For 12 tommer 4 linje 4:3 lille interface 260*200 Industrielle Digitizer Resistive Touch Screen Panel Modstand Sensor

kr136.63


Specifikation


Relaterede varer

Tilbud
Nye 7
For at købe denne touch-skærmen,skal du åbne din tablet til at kontrollere den berøringsfølsomme skærm stik kabel, og touch screen panel form Fordi der er forskellige touch screen version til denne tablet-model. Package: 1stk/masse touch skærm Som fremstilling blev ændret kabel-kode til forskellige råvarer tid. Den kabel-kode, kan
kr29.00
Tilbud
Oprindelige 7-tommers lcd-tv med 26pins A070FW03 V4 lcd skærm med touch screen
Oprindelige 7-tommers lcd-tv med 26pins A070FW03 V4 lcd skærm med touch screen
kr45.06
Tilbud
GRATIS FORSENDELSE LCD-Skærmen Matrix For 7
Beskrivelse: * Kompatibel med: YUNTAB E706 * Størrelse:7,0 tommer * 100% Testet før Forsendelse Advarsel: *Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse! *Vi
kr91.58
Tilbud
Ny For 10,1
For at købe denne touch-skærmen,skal du åbne din tablet til at kontrollere touch screen-stik, kabel og skærm panel form. Fordi der er forskellige touch screen-stik kabel til samme model.. Bare vi kan garantere du modtaget vil være kompatible med din tablet, hvis din touch-skærmen er med det samme stik kabel og skærm panel form som vores billede. Pakke:
kr64.10
Tilbud
Touch-skærm til 6AV6642-0BA01-1AX0 6AV6 642-0BA01-1AX0 6AV6642-0BA01-1AX1 6AV6 642-0BA01-1AX1 TP177B med frontanslag
Touch-skærm til 6AV6642-0BA01-1AX0 6AV6 642-0BA01-1AX0 6AV6642-0BA01-1AX1 6AV6 642-0BA01-1AX1 TP177B med frontanslag Emballage : Ydre emballage er stærk karton , indre emballage er skum , det vil være stærk og sikker nok , til at undgå at geting gået i stykker i transporten . Emballagen proces Produktion Workshop Forsendelse
kr53.97
Tilbud
4.3 tommer Resistive Touch screen Panel glas Til Prology iMAP-4300
4.3 tommer Resistive Touch screen Panel glas Til Prology iMAP-4300-Pakken indeholder: 1 x Touch skærm Kompatibel Model: For Prology iMAP-4300 ​
kr30.46
Tilbud
Nye 10,1
1.) Da der er forskellige Kode antallet af touch screen-stik kabel til samme Modul af tablet, det er bedre for dig at adskille din tablet eller telefon, og derefter kontrollere den kode, nummer på stik af den berøringsfølsomme skærm eller lcd-skærmen !Vi kun garantere den ene, du får, vil være kompatible med din tablet ,der betyder, at du måske vil få en ny kode-nummer
kr170.33
Tilbud
Witblue Nye Til 10.1
For at købe denne skærm,skal du åbne din enhed for at kontrollere, tv-stik, kabel og skærm panel. Der er forskellige touch screen panel version til nogle model. Bare vi kan garantere du modtaget vil være kompatibel med din enhed, hvis din skærm er med det samme stik kabel og skærm form som vores billede/liste. Alle Skærme var 100% testet
kr48.05
Tilbud
Oprindelige 8
Oprindelige 8 Prestigio PMP7880D Tablet Touch Screen Digitizer Touch-panel glas udskiftning af sensor Om forsendelse: Det er gratis forsendelse,vil vi sende varer med HongKong indlæg, Kina post eller andre Indlæg.Det vil tage omkring 10-30 dage i henhold til coutnries og områder Hvis du har brug for hurtig levering,som DHL,UPS,FEDEX...ect, bedes
kr114.84
Tilbud
15.6
Model nummer:LTN156AT19-501 LTN156AT19-001 Størrelse : 15.6 tommer Opløsning : 1366*768 vi er professionelle Tablet, Mobiltelefon, Computer, Industrielle dele leverandør, velkommen til at kontakte os for gunstig engros-pris!Hvis der er noget andet, vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os.
kr452.39
Tilbud
Original power & volume-knappen til Onda v80se v80 Quad-core Otte-kerne-Systemet tablet power & volume reglerne tastaturer udskiftning
Tre QCC I TAI WAN Original power & volume-knappen til Onda v80se v80 Quad-core Otte-kerne-Systemet tablet power & volume reglerne tastaturer udskiftning Salgssteder : Lavet af bedste qualty Oprindelige knap hvide farver for dig Argentina Ven Varsel!!! Argentina borgere er begrænset årlige online shopping i udlandet
kr81.14