+45 20 27 27 33 info@aquasafe.dk

Regnvandsopsamling

Ved at opsamle regnvandet kan det genanvendes til vanding af blomster, have, drivhus og lign. og faktisk er regnvand særdeles velegnet til netop havevanding, fordi det ikke indeholder kalk. Planterne er simpelthen vilde med det.

Og ikke nok med det, det er også rigtig fornuftigt at opsamle og genanvende regnvandet, fordi du derved sparer på belastningen på grundvandsreserverne. Man kan både opsamle regnvand over og under jorden. Og hos AquaSafe har vi endda løsninger der gør det muligt at koble en vandslange direkte på anlægget, når du skal vande haven. Du kan endda koble regnvandstanken direkte til huset, føre vandet igennem en særligt udviklet pumpe og dermed bruge vandet til både toiletskyl og vaskemaskinen. Det kan give en besparelse på helt op til 50% på dit vandforbrug årligt.

Men en mere simpel regnvandsløsning kan også gøre det, f.eks. den mere traditionelle, hvor en regnvandstank står for enden af et nedløbsrør og opsamler det regnvand, der kommer. Fra tønden kan man så tappe vandet i en almindelig vandkande og vande sine blomster med god samvittighed. Det er godt for miljøet og lidt er bedre end ingenting, så start endelig med den simple og billige løsning. Du bliver hurtigt glad for at genanvende dit regnvand og vil blive kreativ omkring hvordan du kan foretage større opsamling.