+45 20 27 27 33 info@aquasafe.dk

Waterfix

®

Alle vores løsninger til genanvendelse af regnvand bygger på det populære Waterfix® system, hvor regnvandet opsamles i en betontank under jorden. Betontanken fås i flere størrelser, så der er mulighed for at dække ethvert behov, fra parcelhuset til landbrugsejendommen.

Waterfix® serien er fremstillet i selvkompakterende fiberarmeret beton, en unik og revolutionerende beton, som garanterer, at tanken er modstandsdygtig og langtidsholdbar – men samtidig lette, hvilket gør installation hurtigere og nemmere, og i sidste ende billigere. Det sikrer, at genanvendelsen af dit regnvand, bliver den bedst mulige økonomiske løsning for dig og din familie.

Betonen har været igennem adskillige tests for at sikre, at de lever op til de miljømæssige standarder og derfor kan graves ned i jorden, uden risiko for miljøskader. Det er din garanti for, at genanvendelsen af dit regnvand, forbliver en miljørigtig og fornuftig løsning, til gavn for miljøet på din ejendom.

Det er muligt at installere Waterfix® tanken i vådzoner eller nær grundvand, og tanken tåler overkørsel med lette køretøjer.

Waterfix® serien består af et enkelt og modulært sortiment, som gør det let at udforme den løsning til genanvendelse af regnvand, som passer til netop dit behov. Det er uanset om du bor i parcelhus eller på en større landejendom. Du kan genanvende dit regnvand i stor eller lille skala.

grafik1 - AquaSafe_Waterfix-seriengrafik 2 - AquaSafe_Waterfix-serien

 

5 års ekstra garanti

Gå ind på www.eloywater.com/registration og registrer din Waterfix® tank indenfor 6 måneder efter den er taget i drift, så får du gratis 5 års forlængelse af tankens garanti.